Selecteer een pagina

Vanaf heden gaan we iedere maand een verslagje presenteren van het reilen en zeilen ener stripnering, ter lering ende vermaak.

Wat bijzonder goed uit kwam was de aanbieding om een complete stripverzameling over te nemen. Het bleek bij nader inzien te gaan om in totaal 100! verhuisdozen, dat zijn dus 3 Volkswagen bussen vol, en vanaf de zolder een dag lang met 5 man sjouwen. Heerlijk! Het aardige is dat we dus niet het flauwste idee hebben van wat er in zit, een paar losse blikken echter gaven ons een goed gevoel. Laat ik het zo zeggen, we kunnen in ieder geval voorlopig ruimschoots vooruit. En voor wie zich eens wil laten verrassen moet zeker eens komen kijken in januari/ februari, tegen die tijd hopen we een en ander te hebben uitgepakt.

Stripliefhebbers zijn overigens toch wel een apart slag mensen. Afgelopen zaterdag was het vrij druk en laat ik nu per ongeluk € 6,17 aanslaan op de pin en niet € 61,70. Dat zag ik pas bij het opmaken van de kas, een kastekort van € 55,- dus. Twee dagen later vonden we een enveloppe in de brievenbus met de ontbrekende banknoten, € 55,- precies. Hulde! Daar hebben we toch maar een glaasje op gedronken…

Peter.