Hergé

Hergé Collectie

Hieronder zien we nu de trots van de zaak; de afdeling Hergé. Alle Kuifjes HC, linnen rug, de Jo, Suus en Jokko’s, Kwik en Flupke’s en Leo en Lea, allen in eerste druk! Natuurlijk gewoon te koop, per stuk, tegen allerzins redelijke prijzen.  

N.B. Voor het onderzoek naar de diverse drukken in “Kuifje in Zicht 2005, hebben wij vele softcovers 1960-1969 aangeschaft, vaak dubbelen. Deze staan nu in de verkoop voor prijzen tussen de €10,- en €25,-.

Het goede schip de Eenhoorn

Enkele jaren geleden werd ‘De Eenhoorn’ als bouwpakket op de markt gebracht. Dit leek modelbouwer en meubelmaker Hans Kersbergen wel wat. Maar dat viel tegen! Onderdelen waren incompleet, pasten niet of waren domweg niet correct. Werk aan de winkel dus. Nu, een jaar (!) later is de fiere driemaster te zien in een vrijwel absolute staat van perfectie. Zelfs de door Hergé gemakshalve weggelaten officierssloep is nu aanwezig. En ja, de tuigage klopt! Te koop in een fraaie eikenhouten vitrine.

Prijs: €3950,- (inclusief vitrine!).

Kuifje in zicht

Laatste exemplaren €25,-.

 

Kuifje in zicht: de collectie

Om Kuifje in zicht te kunnen beschrijven hebben wij gedurende vele jaren een collectie van ruim 200 verschillende exemplaren met SC linnen rug aangelegd welke zijn afgebeeld in de catalogus.

 

Deze collectie is beschikbaar voor verkoop: €12.000,- totaal.

 

N.b. Van sommige albums is maar één exemplaar bekend!

 

 

 

© Bul Super 2020