Aanbieding!

 

De stripmarkt is continu in beweging dus zijn de stripwinkels dat ook. Kwestie van altijd het assortiment aanpassen, kasten bouwen, accenten verleggen. We timmeren wat af…

 

Nu was het ons al eens opgevallen dat bij uitgevers niet alleen nieuwe titels verschijnen maar ook de oude titels verdwijnen. Feitelijk moet je de stripboekenmarkt zien als een grote volle tafel: als je er van voren iets opschuift valt er van de achterkant weer iets af, logisch. Daarom hadden wij al een wandkast in gebruik met ruimte voor zo’n 2500 magazijntitels, van nieuw tot oud, maar niet meer leverbaar. Ze staan in keurige vakken, gesorteerd  voor €1,-/€2,50/€3,50. Je er doet er iedereen een groot plezier mee en het ruimt nog lekker op ook.

 

Echter stonden wij nog wel even te kijken bij de laatste actie van MDS, de Belgische stripgigant die 80% van het Nederlandse stripfonds beheert. Denk aan Dargaud,  Dupuis, Lombard, Casterman, etc. In een soort van voorjaarsschoonmaak verdwenen er zo’n 2000 à 3000 titels uit het fonds. Vernietigd! Door de papiermolen! Dat hakt erin! Dat vraagt om actie!

 

Het ging deze maal op het eerste gezicht om sterke titels. Denk aan Chinaman, Caroline Baldwin etc. Niks an te doen, eruit. Dus staat er bij ons nu bij de ingang aan het raam een lange rij baken met meer dan 1000 prachtige, fonkelnieuwe albums op alfabetische volgorde, en dat voor slechts €3,50!

 

Welkom in onze winkel!

 

 

 

 

Lees Meer

Reageer

*