Milan Hulsing Signeert!

Delftse striptekenaar genomineerd voor de hoogste Nederlandse striponderscheiding

Milan Hulsing (1973) volgde de Willem de Kooning Academie en studeerde daarna film- en theaterwetenschappen. Al snel ontwikkelde hij zich tot een baanbrekende striptekenaar die vele prijzen won. Zijn bekende en vele malen bekroonde albums zijn ‘Wat Fred Niet Wist’ en ‘Stad van Klei’, nu gevolgd door ‘De Aanslag’ op scenario van Harry Mulisch. Hiermee timmerde hij internationaal stevig aan de weg en oogstte veel roem. Terecht is hij met dit album genomineerd door het Stripschap voor de prestigieuze onderscheiding Beste Album van het jaar 2015!

site winkel miss178

De jury zal uitspraak doen op de Nieuwe Stripdagen in de Broodfabriek te Rijswijk tijdens dit grootse festival op 27 en 28 Februari en wel op zondagmiddag, om precies te zijn 13:00 uur. Spannend!

Milan Hulsing signeert zijn drie albums zaterdag 5 Maart van 12:00 tot 16:00 bij

Stripboekhandel Bul Super, Breestraat 20 Delft

Milan: Succes!

Lees Meer

Reageer

*